Visszajelzések

edina100

Bencze Edina szerint:

 

Nagyon örülök, hogy úgy döntöttem, hogy megkérem Juditot, csináljon rólam fotókat! Nagyon profi munka eredményét vehettem a kezembe pár héttel ezelőtt! Judit nagyon ügyes és tehetséges, mindenkinek bátran merem ajánlani! A képek magukért beszélnek! Hihetetlenül jók lettek! Köszönöm szépen, és remélem, hamarosan újra együtt dolgozunk!


viki-thumb

Toldi Viktória szerint:

 

Nézelődtem az interneten, és megtaláltam egy-két ismerősöm fantasztikus képeit. Nagyon megtetszettek. Felkerestem Szanyi-Nagy Juditot, csinálna-e rólam fotókat. Nagyon örült a felkérésnek, természetesen igent mondott. Eljött a fotózás napja, kicsit féltem, milyen képek lesznek. Megmondom őszintén, nem vagyok egy modell kinézetű lány. Sőt önbizalmam sincs. Megcsinálta a fotókat, több helyszínen voltunk. Nagyon jól éreztük magunkat, megtaláltuk a közös hangot. Judit nagyon-nagyon barátságos, közvetlen, árad belőle a szeretet. Segítőkész és nagyon profi! Megtalálta azokat a beállásokat, amik nekem előnyösebbek. Fotózás közben nagyokat beszélgettünk. Készek lettek a képek, megmutatta, amiket csinált. Ámultam és bámultam, hogy belőlem ki tudta hozni a maximumot. Mindenkinek merem ajánlani Juditot, nemcsak azért, mert profi, hanem azért is, mert egy igaz barátra leltem benne.


nikiindex2

Schmidt Nikolett szerint:

 

 

Öröm volt veled együtt dolgozni. Tökéletesen megtaláltad azokat a beállításokat, amelyek előnyösek számomra. Így még én is, aki mindig is kínszenvedésként élte meg a fényképezkedést, teljesen ki tudtam kapcsolni fotózás közben. A végeredmény pedig magáért beszél. Fáradtságos munkával profi képeket kaptam. Bátran ajánlom Juditot bárkinek, aki szeretne kellemes légkörben remek élménnyel és persze fotókkal gazdagodni.


niki

Schmidt Nikolett szerint:

 

 

Túl vagyok első fotózásomon. Judy nagyon ügyes, tehetséges. Mindenkinek bátran merem ajánlani. Eleinte kicsit féltem, de hamar feloldódtam, Judy segítségével. A fotók meseszépek lettek, mintha nem is én lennék, hihetetlenül jól sikerültek. Mindenkinek nagyon tetszik a végeredmény. Bízom benne, hamarosan újra együtt dolgozhatok vele.


veraBoda Veronika szerint:

 

 

Nyugodt szívvel tudom ajánlani mindenkinek Judyt. Nem vagyok igazán fotogén, de ezek a képek mégis nagyon szépek és jó minőségűek lettek. Soha sem tetszettek a hagyományos műbeállítások, a mesterkélt pózok, az erőltetett fotók, viszont vele azonnal egy hullámhosszra kerültem, imádtam az ötleteit, a lelkesedését! Rettenetesen izgultam, de hála neki ez egyáltalán nem látszik a képeken. A végeredmény pedig egyszerűen zseniális lett, mindenkinek nagyon tetszettek! Köszönöm a csodás képeket! Nagyon sok sikert kívánok további munkájához! ;)


vivcsiKolep Vivien szerint:

 

 

Nekem nagyon nagy élmény volt együtt dolgozni Vele. Nem vagyok egy profi modell, de mellette annak érezhettem magam. Segített, hogy álljak be, hogy pózoljak, hogy lenne megfelelő a kép minősége, és kinézete. Mosolygós, aranyos lány, ez látszott a fotózás alatt is. Az elkészült képekkel nagyon meg vagyok elégedve, és aki látta őket, mind csak dicsérni tudta. Remélem, lesz még rá alkalmam, hogy együtt dolgozzam vele. Bármilyen alkalmon megállja a helyét:)


benceMolnár Bence szerint:

 

 

Nagyon jó volt vele dolgozni. Megmondta, hogy álljak be, hogy nézne ki jól a kép. Mivel én voltam az első fiú fotóalanya, ezért szerintem egy kicsit neki is gondot okozott, hogy hogyan állítson be, hogyan fotózzon, de megoldottuk. A hangulat is jó vele. Szerencsére nagyon jó fényképész, és ez a munkáin is látszik. Mikor megláttam a képeimet, le voltam döbbenve, persze jó értelemben. Ez talán annak az oka volt, hogy még nem láttam a munkáit. Én ajánlanám őt mindenkinek, nagyon jól össze lehet vele barátkozni. Eleinte még én sem ismertem, de a fotózás közben szép lassan kibontakoztunk, és még ha nem is túl részletesen, de megismertük egymást. Remélem, fogunk még együtt dolgozni. :D Ha valaki bizonytalan, hogy kit válasszon, akkor én őt ajánlom. Nagyon megbízható, a határidőt betartja, és a végén nem fog minket meglepetés érni, hogy milyen jó képeket készített.


biaaRadovics Bianka szerint:

 

 

Életemben először fotózott lány (eddig mindig pasi), de elmondhatom, hogy egy élmény volt. Nagyon tetszett, még annak ellenére is, hogy kb. -5 fok volt. Fantáziadús ötletei voltak, jók voltak a beállítások, és a végeredménnyel is elégedett vagyok teljes mértékben.


izaindexNagy Izabella szerint:

 

 

A fotózás alatt jól éreztem magam nagyon, jó volt a hangulat, sokat nevettünk, és teljesen könnyen ment a pózolás. Judit nagyon profi, így nagyon szeretek vele együtt dolgozni! Nagyon szép a fotók kidolgozása is, mindig tökéletes minőségben kapom meg a képeket, szeretem a fotóit!


renindexDávid Renáta szerint:

 

 

Nagyon jól éreztük magunkat a fotózáson októberben. ;) Eleinte féltünk kicsit, hiszen nem sok tapasztalatunk van ezzel kapcsolatban, de mindenképpen jó ötletnek tartottuk. A fotós hozzáállása után felszabadultunk, sokat nevettünk, és a fotók eredményessége érdekében sokat segített a pozícioknál, a tér megválasztásánál, a háttérben, a stílusban. Eltálta a stílusunkat, hiszen a képeken felfedezhetők a valódi stílusjegyeink, az igazi önmagunk. Ránk is jó hatással volt a fotózás, színt vitt a szürke hétköznapokba, igazán szép névnapi ajándék volt, hiszen különleges és maradandó emlék.